Hallinnointi

Johtoryhmä

Johtoryhmä

Johtoryhmä, johon kuuluu myös toimitusjohtaja, toimii konsernin ylimpänä operatiivisena päätöksentekijänä. Johtoryhmä osallistuu aktiivisesti keskeiseen strategiseen ja operatiiviseen päätöksentekoon ja vastaa resurssien kohdistamisesta ja tuloksellisuuden arvioimisesta. Toimitusjohtaja vastaa yhtiön päivittäisten toimintojen johtamisesta ja valvonnasta Osakeyhtiölain sekä hallitukselta saamiensa valtuuksien ja suuntaviivojen mukaisesti.

Johtoryhmän jäsenet

Juha Saarela, s. 1974

Toimitusjohtaja
Suomen kansalainen

Tausta add

Toiminut yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2017 lähtien. Aiemmin Saarela on toiminut varatoimitusjohtajana, hankinta- ja logistiikkajohtajana ja ostopäällikkönä J.Kärkkäinen Oy:llä, hallituksen jäsenenä J.Kärkkäinen Web Oy:llä, tavaratalojohtajana Kesko Oyj:llä, aluepäällikkönä Maskun Kalustetalo Oy:llä. Saarelalla on insinöörin tutkinto Centria ammattikorkeakoulusta.

Perttu Partanen, s. 1985

Markkinointijohtaja
Suomen kansalainen

Tausta add

Toiminut yhtiön johtoryhmässä vuodesta 2020 lähtien. Aiemmin Partanen on toiminut markkinointipäällikkönä Power Finland Oy:ssä. Partasella on kauppatieteiden maisterin tutkinto Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Sirkkaliisa Kulmala, s. 1967

Henkilöstöjohtaja
Suomen kansalainen

Tausta add

Toiminut yhtiön johtoryhmässä vuodesta 2020 lähtien. Aiemmin Kulmala on toiminut henkilöstöjohdon tehtävissä SOK:lla, Suomen Lähikauppa Oy:ssä, Kesko Oyj:llä, Valiolla ja Silmäasema Oyj:llä. Kulmalalla on maisterin tutkinto maatalous- ja metsätieteestä Helsingin yliopistosta.

Juha Parviainen, s. 1968

Tietohallintojohtaja
Suomen kansalainen

Tausta add

Toiminut yhtiön johtoryhmässä vuodesta 2020 lähtien. Aiemmin Parviainen on toiminut tietohallintojohtajana EAB Group Oyj:ssä, tietohallintojohtajana Kesko Oyj:n rakentamisen ja talotekniikan toimialalla, CIO:na Anttila Oy:ssä ja K-Citymarket Oy:ssä sekä tietohallintopäällikkönä Altia Oyj:ssä. Parviaisella on tradenomin tutkinto tietojenkäsittelystä Helia ammattikorkeakoulusta.

Ville Ranta, s. 1977

Talousjohtaja
Suomen kansalainen

Tausta add

Toiminut yhtiön johtoryhmässä vuodesta 2016 lähtien. Aiemmin Ranta on toiminut Corporate Business Controllerina Kesko Oyj:ssä, Business Controllerina Oy Sinebrychoff Ab:ssa, Controllerina Kemira Oyj:ssä sekä taloushallinnon eri tehtävissä TeliaSonera Finland Oyj:ssä. Rannalla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Vaasan yliopistosta.

Markku Lampela, s. 1971

Osto- ja logistiikkajohtaja
Suomen kansalainen

Tausta add

Toiminut yhtiön johtoryhmässä vuodesta 2020 lähtien. Lisäksi hän toimii Fodelia Oyj:n hallituksen jäsenenä. Aiemmin Lampela on toiminut toimitusjohtajana Erätukku Oy:ssä, Kotivara Oy:ssa sekä SwanLine Oy:ssä. Lampelalla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Vaasan yliopistosta.

Markus Kaatranen, s. 1977

Myyntijohtaja
Suomen kansalainen

Tausta add

Toiminut yhtiön myyntijohtajana vuodesta 2022 lähtien. Siirtyi Puuiloon Kotipizza Oyj:stä, jossa toimi myyntijohtajana 2016–2022. Kaatranen on aikaisemmin työskennellyt mm. LIDL Suomen palveluksessa n. kahdeksan vuoden ajan. Vahvaa osaamista ketjutoiminnasta ja vähittäiskaupan myyntijohdon tehtävistä. Kaatranen on koulutukseltaan tradenomi.